Kulturhavn Festival ‘hop on – hop off’ - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kulturhavn Festival ‘hop on – hop off’

Start tidspunkt: 25-08-2018 kl. 12:30

Kulturhavn Festival ‘hop on – hop off’
Der er 6 ture slået op på nettet til på lørdag, den 25. august, med titlen ‘Kulturhavn Festival ‘hop on – hop off’. Idéen bag turene er, at vi kombinerer roning med andre aktiviteter i forbindelse med Kulturhavn Festival, der finder sted  i Københavns havn næste weekend. Turene fungerer lige som ‘Hop on, hop off’: Man er med på en del af turen og så hopper en del eller hele mandskab fra og andre hopper på og turen forsætter, mens folk, der hoppede fra, nyder Kulturhavns aktiviteter på land. Turene skal betragtes som hyggeture i rolig tempo, hvor man holder pause for at se på fx. en broåbning eller andre attraktioner. På den måde kan man godt komme fra et sted med aktiviteter til et andet og samtidigt deltage den travle fest fra vandsiden. Tilmeld dig til én eller flere ture. Til sidst skal vi selvfølgelig sørge for, at det går op hen over hele dagen. Jeg vil gerne fungere som ‘joker’ for at hjælpe at det går op: Jeg er med, hvor der er brug for én mere, jeg hopper fra, hvor der er nok andre roere og styrmænd.
På stederne, hvor i skal hoppe på, holder i godt øje med os i KVIK-båden. Det er også godt, at tage mobilen med i en vandtæt pose, hvis mulig. Jeg har også en pose i overskud, som ligger klar til brug i båden under hele turen. Jeg skriver båden ud som almindelig tur ind i kanalerne. Efter hjemkomsten laver jeg de 5 ture med de tilsvarende hold og antal kilometer.
Arrangør er Samuel Roos, tlf. 23 20 10 83