Kulturhavn – hop on, hop off - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kulturhavn – hop on, hop off

Start tidspunkt: 24-08-2019 kl. 9:00

Kulturhavn – hop on, hop off
Der er slået op i alt 10 ture på nettet til lørdag, den 24. august, med titlen ‘Kulturhavn – hop on, hop off’. Idéen bag turene er, at vi kombinerer roning med andre aktiviteter i forbindelse med Kulturhavn Festival, der finder sted  i Københavns havn denne weekend. Turene fungerer lige som ‘Hop on, hop off’: Man er med på en eller flere af turene, hopper fra et sted og hopper på igen måske et andet sted. Så hver ‘station’ hopper der en del eller hele mandskab fra og andre hopper på og turen forsætter, mens folk, der hoppede fra, nyder Kulturhavns aktiviteter på land. Turene forgår som hyggeture i rolig tempo, hvor man holder pause for at se på fx. en broåbning eller andre attraktioner. På den måde kan man godt komme fra et sted med aktiviteter til et andet og samtidigt deltage den travle fest fra vandsiden. Tilmeld dig til én eller flere ture. Til sidst skal vi selvfølgelig sørge for, at det går op hen over hele dagen. Jeg vil gerne fungere som ‘joker’ for at hjælpe at det går op: Jeg er med, hvor der er brug for én mere, jeg hopper fra, hvor der er nok andre roere og styrmænd.
På stederne, hvor i skal hoppe på, holder i godt øje med os i KVIK-båden. Det er også godt, at tage mobilen med i en vandtæt pose, hvis mulig. Jeg skriver båden ud som almindelig tur ind i kanalerne. Efter hjemkomsten laver jeg de 10 ture med de tilsvarende hold og antal kilometer.
Arrangør er Samuel Roos, tlf. 23 20 10 83