Kulturhavn - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kulturhavn

Start tidspunkt: 07-08-2015 kl. 17:00

Kulturhavn

I dagene fredag d. 7. og lørdag d. 8. august 2015 er KVIK tilmeldt dette års kulturhavn-arrangement med en stand på Sandkaj ved containerne. Hvorfra vi vil tilbyde prøveture i 4-årers inriggere samt have opstillet en stribe roergometre.

Som tidligere år har vi brug for hjælp til udførelsen af følgende opgaver:
1. Bytte 2åres ud med 4åres inden fredag d. 7. august kl.17. Vi skal have byttet den 2åres inrigger der ligger i containeren med en 4åres fra strandvænget.
2. Instruktør fredag eftermiddag kl. 17-19.
3. Hjælpere fredag eftermiddag kl. 17-19.
4. Instruktør lørdag eftermiddag kl. 13-18.
5. Hjælpere lørdag eftermiddag kl. 13-18.
6. Bytte 4åres ud med 2åres efter kulturhavn.

Kulturhavn har lovet at sørge for aftensmad til vores frivillige begge dage. Da vi ikke skal op og passe standen søndag er der intet til hinder for at blive oppe og lukke festen.

Hjælpsomme KVIKKERE bedes tilmelde sig herunder, ved at skrive nummeret for den/de opgaver man gerne vil hjælpe med.

Vi ses, til en dejlig weekend

Edit: Vi dropper at bytte 2åres ud med 4 åres, Gefion er der også lørdag, så vi har nok i en båd på vandet.