Kaninerne inviterer til FEST - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

KANINERNE inviterer til FEST

efter kanindåben…………….
YOU ARE INVITED……

Når kaninerne ikke er på vandet, springer de i disse dage rundt på deres bløde poter, og er i fuld sving med at planlægge årets store fest efter kanindåben.

Rygterne fortæller, at de netop er i gang med at sammensætte et helt særligt fest-program springfyldt med kulinariske oplevelser og underholdning af verdensklasse.

Tilmeld dig her på KVIKs hjemmeside eller på tavlen (1. sal) i KVIK.

Prisen for at deltage er 200 kr., incl., mad og velkomstdrink. Yderligere drikkevarer kan købes i baren til gode Kvik-priser.

Betaling til festen kan ske på mobilepay på tlf. 5057 4590 eller ved overførsel til konto nr. 1551-7691440 (husk at skrive medlemsnummer og “kaninfest” på indbetalingen).

Tilmelding skal ske senest onsdag d. 12. august 2015.

Festlige hilsner fra KANINERNE

PS! Søde gæster er velkomne ifølge med KVIK’er. Skriv hvor mange du har med, når du tilmelder dig selv.

***********************************
After the “Kanin” baptism by King Neptune… AND YOU ARE INVITED!

(Kanin= 1st year rower before baptized)

When the “Kaniner” are not on the water, they hop around these days on their soft paws and are busy
planning this year’s big party after the “Kanin” baptism.

Rumor has it that they just started putting together a special celebration program filled with culinary experiences and the world’s best entertainment.

Sign up here on the Kvik’s website or on the board (situated at KVIK’s first floor).

The price is 200 kr. for food and a welcome drink. Additional beverages can be bought at the KVIK bar at nice prices!

Payment for the party can be done either by MobilePay to Danish phone no. 5057 4590 or by transfer to KVIK’s bank account (reg. no. 1551 – account no. 7691440 – remember to write your membership number and “KANINFEST” on the deposit).

Please sign up no later than Wednesday 12 August 2015.

Festive greetings from “Kaninerne”