Juleroning og gløgg i B&W Roklub - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Juleroning og gløgg i B&W Roklub

Start tidspunkt: 12-12-2015 kl. 11:30

Juleroning og gløgg i B&W Roklub

Traditionen tro inviterer B&W Roklub og Københavnskredsen til den årlige Juleroning og gløgg i roklubbens lokaler ved Langelinie Lystbådehavn.

Udgangspunktet er at vi ror fra Sandkaj. Hvis vind og vejr er (helt) roligt og stabilt kan vi ro rundt om Nordhavnspynten (det gjorde vi sidste år)

Og vi skal i den forbindelse have trillet den gode båd Hoskjær fra KVIK til Sandkaj. Og når vi kommer tilbage fra rotur, skal vi trille Heimdal fra Sandkaj og hjem til KVIK. Så vi skal være 3-4 roere til at hjælpe med at trille frem og tilbage til KVIK.

Vi har derfor 13 pladser fra Sandkaj (Hoskjær, Heimdal og Frigg).

Husk at du skal have vinter-roret, hvis du skal deltage i denne rotur (se her : http://www.roforeningen.dk/vinterroning-201516/)

Julegløgg starter kl 13 i B&W. Vi ror fra Sandkaj kl 12. Og for dem, der triller båd, er der afgang fra KVIK til Sandkaj kl 11:30). Fra Sandkaj ror en tur i havnen inden ankomst til B&W.

Billedtekst: Husk nissehuen som Jørgen og Alan 😉