Julebanko/Christmas Bingo - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 21-11-2016 kl. 14:00

Julebanko/Christmas Bingo

BELOW IN ENGLISH

For at hjælpe familier og børn, der ikke har råd til at holde jul, har Hannah-Sophia på snart 7 år (og hendes forældre), taget initiativ til et julebanko arrangement.

Det kommer til at foregår i Kviks lokaler søndag d. 20. november kl 14.00, hvor man kan købe bankoplader, kaffe/te, kage, popcorn mv.

Alle indtægter går ubeskåret til fordeling via mødrehjælpen.

Der vil naturligvis være super stemning og mulighed for at vinde massere af sponsererede præmier, så hiv dine kære under armen og kom glad til julens hyggeligste banko spil.

For at vi kan afstemme antallet af spilleplader, kaffe og kage, er vi nødt til at vide, hvor mange der deltager. Tilmelding er derfor nødvendig :-)

Kh Hannah-Sophia (Morten og Betina)

**********************************************************

To help families and children who cannot afford to celebrate Christmas, Hannah-Sophia, who is almost 7 years old (and her parents), have decided to hold a Christmas bingo event.

The event will take place at Kvik on Sunday the 20th of November, at 2pm, where it will be possible to buy bingo cards, coffee/tea, cake, popcorn, etc.

All proceeds will be donated to Mødrehjælpen (an organisation which supports families with children, who are in difficulty).

There will of course be a great atmosphere and the possibility to win many sponsored prizes, so grab your loved ones and come to the cosiest Christmas bingo.

We need to know how many people are planning to participate so we can provide enough bingo cards, coffee and cake, therefore registration is necessary.

Kind regards, Hannah-Sophia (Morten and Betina)