Invitation til seniordanseaften i KR - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Invitation til seniordanseaften i KR

Start tidspunkt: 15-02-2020 kl. 17:30

Invitation til seniordanseaften i KR

KR inviterer til den årlige store senior danseaften
Lørdag d. 15.februar 2019 kl. 17.30
Tømmergravsgade 13 2450 København SV

Kom og vær med til den bedste og største fest for seniorroere. Festen holdes for at fremme motionen og samværet blandt ældre roere fra roklubber under DFfR.

Der bliver serveret en fantastisk 3 retters menu, kaffe med avec og så det helt eminente Jazzband The Spirit of New Orleans, vil spille op til dans efter middagen og kaffen ca. kl. 20.30.

Drikkevarer kan købes i den righoldige bar.

I er tilmeldt, når 300,00 kr. pr. person, er betalt på konto 8114 8627495. Senest d. 11. januar 2020.
Skriv dit navn og hvis du er gæst fra en anden klub, så også klubnavn.

Spørgsmål kan rettes til: iljansson@pc.dk (20 85 46 15)

Mange hilsner
KR 50+’s festarrangører

NB: Tilmeld dig her på siden, men sørg også selv for at skrive til KR og indbetale beløbet.