Invitation til nye roer om evaluering af rosæsonen 2015/Invitation for new rowers to evaluate the 2015 season - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 19-10-2015 kl. 19:30

Denne invitation gælder alle jer, som er startet i KVIK i år og som har været igennem et instruktionsforløb i robåd el. kajak.

Vi tager hvert år en del nye roere ind. De skal først igennem instruktionsforløb og sidenhen sluses videre ind i klubben, hvor vi har forskellige aktiviteter, så som morgenroning, motionsroning (tavleroning), motion+, SPP, racerkanintræning mv.

Ved mødet vil vi gerne høre, hvordan I har oplevet forløbet? Hvad har været godt, hvad har været mindre godt, hvad savner I osv.?

Og så vil vi gerne fortælle om, hvad vi laver i KVIK om vinteren.

Vi mødes mandag den 19. oktober kl. 19.30 oppe på 1. sal i KVIK. Vil du have aftensmad, så husk at skrive dig på madlisten i foyeren inden kl. 18.00.

Tilmeld dig her på siden:
**************
Invitation for new rowers to evaluate the 2015 season

The invitation is for any new rower in KVIK this year that has been through instructions for either kayak or boat.

Every year a lot of new rowers start in KVIK and we want to know how you have experienced the start in the club as well as the instructions and how you find the different options for e.g. Motion+, SPP and other activities. Are there any things we can do differently? What worked really well and what could have been better?

We also want to inform you of all the possibilities the club offers during the winter season.

We meet Monday the 19th of October at 7.30 p.m. on the first floor. If you want dinner, remember to write your name on the list before 6.00 p.m.

Sign up here: