Invitation til reception til KVIKs 150 års fødselsdag! / Invitation to KVIK’s 150 year Birthday! - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 24-09-2016 kl. 11:00

BELOW IN ENGLISH

Det vil glæde os at se dig til fødselsdagsreception i Roforeningen KVIK lørdag den 24. september kl. 11-13.00.

Vi inviterer til reception, fordi:

• KVIK blev stiftet den 22. september 1866, og vi derfor kan fejre 150 år, som Danmarks og Nordens ældste roklub.
  • vi vil fejre 150-året for rosporten i Danmark, som kvikkeren oberst Hoskiær skød i gang med import af en inrigger fra England tilbage i 1866.
  • vi vil fejre, at vi stadig er en aktiv roforening med stigende medlemstal og deltagelse af to fantastisk dygtige roere ved dette års OL i Rio.

Der er altså god grund til at fejre KVIK. Det gør vi ved at holde en reception. Der vil vi – også i anledning af fødselsdagen – indvie vores nye, flotte klublokaler og holde båddåb af to nye inriggere, to kaproningsbåde, fem kajakker.

Vi starter således receptionen med båddåb på bådpladsen. Derefter indvier vi vores nye, flotte lokaler med en let anretning indendøre.

Hvis du vil med til receptionen, bedes du tilmelde dig her på hjemmesiden eller pr.mail til info@roforeningen.dk seneste den 16. september 2016.

Vi glæder os til at fejre Roforeningen KVIK!

Frederik Østerberg
Formand, Roforeningen KVIK

***********************************************

We are pleased to invite you to the birthday reception in Roforening KVIK, Saturday the 24th of September, from 11:00 to 1:00 pm.

We invite you to this reception on the following grounds:

• KVIK was founded the 22nd of September 1866, and therefore we can celebrate 150 years as Denmark and Scandinavian’s oldest row club.
  • We want to celebrate 150 years of rowing in Denmark, which Kvik’s own Oberst Hoskiær brought to life with the import of an inrigger from England back in 1866.
  • We want to celebrate that we are still an active row union with growing membership and that two of our own fantastic rowers participated in this year’s Olympics in Rio.

There are many good reasons to celebrate KVIK, and we will do so by holding a reception. There will also be – on the occasion of the birthday – dedication of our new, beautiful club rooms, christening of two new inriggers, two sculling boats and five kayaks.

We will start the reception with boat christenings on the pier. Thereafter we will be opening our new, lovely premises with a small meal inside.

If you would like to take part of the reception, please register as soon as possible via e-mail info@roforeningen.dk, by latest the 16th of September 2016.

We look forward to celebrating KVIK!

Frederik Østerberg

President, Roforeningen KVIK