Invitation til indvielse af nyt kajakskur - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Invitation til indvielse af nyt kajakskur

Start tidspunkt: 22-04-2018 kl. 14:00

Invitation til indvielse af nyt kajakskur

Kajakafdelingen har fået nyt kajakskur* og det vil vi gerne fejre med en lille reception søndag d. 22. april kl. 14. Alle roere – forlæns som baglæns – er velkommen! For at Betina kan tilpasse kagen, må I meget gerne tilkendegive nedenfor om I kigger forbi. Søndagen byder også på årets første officielle kajaktur kl. 11 og (forhåbentlig) åbning af kajaksæsonen, så der er meget at fejre!

Med venlig hilsen,
Kajakafdelingen

* Men kyndig hjælp fra Eric m.fl. er det ene at de små skure blevet indrettet til ekstra kajakskur til opbevaring af pagajer, svømmeveste, og sæder m.m. Udover det er en stor fordel for kajakroerne at have alle disse ting samlet et sted, så giver det også mere plads i bådhallen da de jo ikke længere fylder der :-)