Invitation fra Københavnskredsen til FÆLLESRONING OG GRILL - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Invitation fra Københavnskredsen til FÆLLESRONING OG GRILL

Start tidspunkt: 08-06-2018 kl. 18:00

Invitation fra Københavnskredsen til FÆLLESRONING OG GRILL

Kære klubber i Københavnskredsen

DSR lægger både til fællesroningen – og vores dygtige kok, Rasmus, står for Grill og mad denne aften.

Mathias Heise med jazzmusikere sørger for, at vi får en uforglemmelig god aften i hinandens gode selskab.

Mit oplæg som jeres nye Motion-Tur ansvarlige i Københavnskredsen er, med denne fællesroning at vise, at vi garanteret kan styrke dansk roning ved at ro sammen – og vise udadtil, at rosporten er både en konkurrencesport – men også en social sport, hvor kammeratskab både i klubberne og på kredsplan – er en meningsfuld sportsgren at deltage i.

Jeg/vi håber at se en masse af jer alle sammen denne fællesroningsaften – vi er klar med borde udendørs – og telte – så VELKOMMEN i DSR.

Velkommen skal det lyde fra Københavnskredsens bestyrelse!

Tilmeld dig to steder: Nedenfor, men også via dette link (hvor du samtidig skal betale 85,-kr. for at deltage): https://dsr.safeticket.dk/events/42365-Roning_og_Grill_med_Koebenhavnerkredsen/

Læs mere her i pdf-filen: Danske Studenters Roklub inviterer til FÆLLESRONING OG GRILL 2018