Instruktørmøde - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 21-03-2016 kl. 19:30

Dagsorden:

1. Velkommen til nye instruktører
2. Instruktionsforløb: Faste hold, dele-hold og ”løse” hold eller faste instruktionsdage?
3. Liste over aktive instruktører (Mail-adr. + mobiltelefon numre)
4. Præferencer for den enkelte instruktør (hvilke(n) dato(er) vil man helst instruere – hvis det er muligt)
5. Datoer for opstart: 10. April + 24. April + 15. Maj + 12. Juni + ”opsamlingshold” efter sommerferien (21. August eller 28. August ?)
6. ”Præ-instruktion” (forslag fra Kenneth)
7. Åbent hus dage: hvor mange og hvornår?
8. Undervisning af kaniner i hjemmeside funktioner
9. Kanindåb ansvarlig
10. Kaninlangtur ?
11. Mentor ordning
12. Kaninfyldsliste
13. Andet

Instruktion 5: Flyttes evnt fra 21. August til 28. August? (Pga kanindåb: 20. August !)

Mange hilsener,
Lars

PS. Hvis I er forhindret I at komme til mødet, men har tid og lyst til at instruere i år må I meget gerne gi’ mig en mail – og gerne med den (de) dato(er) hvor I helst vil starte.
PPS. Hvis jeg har glemt nogle instruktører på maillisten må I meget gerne gi’ mig et praj.