Infomøde om kaproning i Svanemøllen - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Infomøde om kaproning i Svanemøllen

Start tidspunkt: 24-04-2019 kl. 19:45

Infomøde om kaproning i Svanemøllen

BELOW IN ENGLISH

Kom til infomøde om kaproning i Svanemøllen og hør om, hvor fedt det er at ro SPP og LDK. Hvad det står for, finder du ud af på mødet, hvor også erfarne roere vil være til stede for at fortælle om deres oplevelser og erfaringer.
Har du hørt om det hele før, men mangler et hold, eller har du lyst til at være med til at få nye kaproere sat i gang, skal du også komme til mødet. På dagen forsøger vi at sætte nogle hold til årets første SPP, som finder sted allerede onsdag d. 8. maj!

Vi starter aftenen med fællesspisning kl 19.45 og begynder mødet, så snart vi har spist ca. 20.15.

Tilmeldning til infoaften og/eller fællesspisning herunder. Husk at overføre 50 kr for fællesspisning til mobilepay nr 50574590. Indikér også, hvis du mangler hold eller har mod på at hjælpe et hold i gang.
Frist for tilmelding og betaling til mad er tirsdag d. 23/4 kl 12

Vi glæder os til at skyde kaproningssæsonen i gang med jer!
Dorte og Simon

*****

Info meeting about competitive rowing in Svanemøllen. Come by and learn how cool and fun it is to participate in SPP and LDK. During the meeting we will go through the requirements for participation and some “old” rowers will share some of their experience.

If you already heard it all before but don´t have a team yet or just want to help motivating new rowers to join, you are also very welcome to join the meeting.
19:45 we will get something to eat. We start the meeting as soon as we finished eating – approx. 20:15.

Sign up for info night and/or dinner. Remember to pay 50 kr for dinner by Mobilepay 50574590. Also indicate what your motivation to participate is: need a team, want to help starting a new team, etc.

Deadline for signing up and paying for dinner is Tuesday 23/4 12:00

We are thrilled to kick-start the competitive rowing season with all of you

Dorte and Simon