Hovedrengøring i KVIK / Spring Cleaning at KVIK - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Hovedrengøring i KVIK / Spring Cleaning at KVIK

Start tidspunkt: 18-03-2017 kl. 9:45

Hovedrengøring i KVIK / Spring Cleaning at KVIK

BELOW IN ENGLISH

Kom og giv din roforening en kærlig hånd inden ro-sæsonen starter. Tag dine ro-kammerater under armen og mød frisk op med energi og praktisk tøj.

Programmet for lørdag den 18. marts lyder:
09:45 – 10:15 morgenkaffe og brød (KVIK er sponsor) og opdeling i hold.
10:15 – 13:45 flittige hænder overalt i KVIK
Ca. 14 Tak for i dag og skulderklap til dig der gav en hånd

Dette skal gøres:
a) Alle motionsbåde trækkes ud og støvet spules af og tørres med klude.
b) Bådhallen skal fejes og gulvet spules.
c) Rengøring af træningsrum, inkl. pudsning af spejle og glas.
d) Tjek af redningsveste og udskiftning af patroner, hvor det er nødvendigt.
e) Oprydning i haveskuret.
f) mm.

Der er sikkert mere, som trænger. Derfor beder vi om at alle gode kræfter møder op. Tilmeld dig, så vi har nok brød og kaffe. Medbring dine yndlings-gummihandsker og en håndfuld roere, så vi bliver rigtige mange – og rigtig effektive. Velkommen!

Ro-hilsen
Jørgen og Tine

******************

Come and give your rowing club some love and care before the rowing season begins. Meet up with your fellow rowers and bring practical clothes and plenty of energy.

The programme for Saturday the 18th of March is as follows:

• 09:45 – 10:15 Morning coffee and bread (provided by KVIK) and split into teams.
  • 10:15 – 13:45 Industrious work throughout KVIK
  • Around 14:00 Thanks for all the hard work and give yourselves a pat on the back.

What needs to be done:

• a) All the boats need to be taken out, rinsed off and dried with cloths.
  • b) The boat hall floor needs to be swept and rinsed.
  • c) Cleaning of the training room including the polishing of the mirrors and glass.
  • d) The life jackets need to be checked and the gas cartridges replaced where necessary.
  • e) Tidying the garden shed.
  • f) Any extra jobs that may need doing.

No doubt there will be a lot to do so we hope that as many people turn up as possible. Please sign up below so we can ensure we have enough bread and coffee. Bring your favourite rubber gloves and a handful of other rowers – the more of us there are the more effective we will be. Velkommen!

Ro-hilsen
Jørgen and Tine