Hovedrengøring i KVIK / Spring Cleaning at KVIK - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Hovedrengøring i KVIK / Spring Cleaning at KVIK

Start tidspunkt: 11-03-2018 kl. 9:45

BELOW IN ENGLISH

Kom og giv din roforening en kærlig hånd inden ro-sæsonen starter. Tag dine ro-kammerater under armen og mød frisk op med energi og praktisk tøj.

Programmet for søndag den 11. marts lyder:
09:45 – 10:15 morgenkaffe og brød (KVIK er sponsor) og opdeling i hold.
10:15 – 13:45 flittige hænder overalt i KVIK
Ca. 14 Tak for i dag og skulderklap til dig der gav en hånd

Dette skal gøres:

Prioritering
a) Alle motionsbåde trækkes ud og støvet spules af og tørres med klude.
b) Baderum, fliser og spanske vægge vaskes
c) Samtlige glas, vinduer, pudses indvendigt og hvor det er muligt også udvendigt, inkl. indgangspartiet samt terrasserne.
d) 1 sal, lamper, redskaber, fodpaneler og over skabe rengøres

Der er sikkert mere, som trænger. Derfor beder vi om at alle gode kræfter møder op. Tilmeld dig, så vi har nok brød og kaffe. Medbring dine yndlings-gummihandsker og en håndfuld roere, så vi bliver rigtige mange – og rigtig effektive. Velkommen!

Ro-hilsen
Jørgen og Tine

******************

Come and give your rowing club some love and care before the rowing season begins. Meet up with your fellow rowers and bring practical clothes and plenty of energy.

The programme for Sunday the 11th of March is as follows:

09:45 – 10:15 Morning coffee and bread (provided by KVIK) and split into teams.
10:15 – 13:45 Industrious work throughout KVIK
Around 14:00 Thanks for all the hard work and give yourselves a pat on the back.

What needs to be done (see text above):

No doubt there will be a lot to do so we hope that as many people turn up as possible. Please sign up below so we can ensure we have enough bread and coffee. Bring your favourite rubber gloves and a handful of other rowers – the more of us there are the more effective we will be. Velkommen!

Ro-hilsen
Jørgen and Tine