Hjælpere til KR´s jubilæumsfest 22 oktober. - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Hjælpere til KR´s jubilæumsfest 22 oktober.

Start tidspunkt: 22-10-2016 kl. 12:00

Hjælpere til KR´s jubilæumsfest 22 oktober.

Til vores 150 års jubilæums fest den 24 september stiller Københavns roklub med 15 mand, som sørger for at servere, vaske op, passe bar osv, så ingen fra KVIK behøver at røre en finger på selve festaftenen andet end at bidrage til et brag af en jubilæums fest med godt humør og fuld fart på danseskoene.

Den tjeneste skal vi selvfølgelig gengælde, når KR måneden efter også har 150 års jubilæum.

Hvis du har lyst til at bruge en lørdag aften på at hjælpe med dette, skal du melde dig til nedenfor. Jo flere der melder sig, jo kortere vagter får vi hver især.

Med Festlige hilsner
Dorte L035