Fredagsbar – med øl, fasan og hornmusik - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Fredagsbar – med øl, fasan og hornmusik

Start tidspunkt: 16-11-2018 kl. 17:00

Fredagsbar – med øl, fasan og hornmusik

Kom til øl, fasan og hornmusik i Team Blondies alpejagthytte 16. november kl. 17

Fløj oktober forbi, og fik du heller ikke taget jagttegn IGEN i år? NU har du chancen – kom til årets højdepunkt når Team Blondies inviterer til fredagsbar i KVIK.

Ud over højt blondiehumør sørger vi for rigelig med øl, glühwein og masser af lækre snacks. Kom og få det store jagttegn og en svingom til hornmusik sammen med os!

Vi kommer udklædte og det kunne være super fedt, hvis I også gør!

Vi bestiller pizza senere på aftenen, når sulten melder sig. Husk at tilmelde dig inden mandag d. 12. november!

Hilsen Team Blondies