Onsdagsbar (med grill) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Onsdagsbar (med grill)

Start tidspunkt: 24-05-2017 kl. 19:00

Onsdagsbar (med grill)

Aloha! It is almost time for KVIK’s very special Wednesday-Bar-Luau!

On Wednesday 24th May, we will hold KVIK’s very first Wednesday bar and grill! What is a Wednesday bar? Good question! It is exactly like KVIK’s always awesome Friday bars, but we will hold it Wednesday, to start the Kristi Himmelfarts long weekend right!

We will have a special Aloha welcome drink to start the party and Aloha shirts are optional, but feel free to join the theme if you have one.

25kr will get you some lovely salads and bread, don’t forget to bring your own grillables. Sign up here and mobile pay to Heather 60 16 67 79. If you don’t have mobile pay, you can pay on the evening.

After dinner we will continue the fun as is the tradition at Friday (Wednesday) bars!

Looking forward to seeing everyone,

Friday Bar Team

************************************

Aloha! Det er snart tid til KVIK’s fantastiske Onsdagsbar-Luau!

Onsdag d. 24. maj holder vi KVIKs første Onsdagsbar og grill. Hvad er Onsdagsbar, tænker du måske? Det er præcis ligesom KVIKs altid festlige fredagsbarer, men vi holder den onsdag for at starte Kristi Himmelfarts ferien ordenligt!

Der vil være en speciel Aloha velkomstdrinks til at starte festen, så find Hawaiiskjorten frem og kom med.

For 25kr kan du få lækker salat og brød, men husk at tage dit eget kød (eller hvad du nu har lyst til at grille) med. Tilmeld dig her og betal de 25kr via MobilePay til Heather på 60 16 67 79. Du kan selvfølgelig også betale kontant på aftenen hvis du ikke har MobilePay.

Efter spisningen forsætter fredags-(onsdags-)baren på sædvanlig festlig vis :-)

Vi ser frem til at se dig,

Fredagsbar holdet