FREDAG-DEN-13.-BAR - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

FREDAG-DEN-13.-BAR

Start tidspunkt: 13-04-2018 kl. 18:00

FREDAG-DEN-13.-BAR

Når man ikke kan gå på vandet, må man jo gå i baren…
Så det gør vi – FREDAG DEN 13. april klokken 18-ish.
For hvorfor sidde derhjemme og vente på, at ulykkerne ramler ned over dig, når vi kan gøre det sammen?
Derfor: Medbring alt dit held, tab det hele på vejen og drik en øl i fredagsbaren i KVIK!

Der vil være mulighed for at købe drinks designet til anledningen og øl til gode priser, sort humor, godt humør og hvem ved – måske et spejl, der går i stykker? I hvert fald byder vi på masser af ulykker og en bid mad til den ulykkelige pris af 40 kr.

Så tag din efterhånden snart overståede vinterdepression under armen og erstat den med en uheldig aften.

Mange gode hilsner fra ulykkesfuglene Karen, Vibe og Camilla.

PS: Meld jer til og skriv, om du spiser med – og husk også lige at melde dig til en arbejdsopgave, da baren gerne skal stå flot allerede næste morgen.

1: Stå i baren
2: Opvask af glas ect.
3: Afrydning efter fest samme aften

PPS: Afhængigt af vind, vejr og tilmeldinger er der muligvis lidt opvarmning i form af træning ☺