UPDATE: Lukket for tilmelding. Førstehjælpskursus – inkl. førstehjælp i en båd (både for roere og kajakroere) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 09-03-2019 kl. 8:00

Lørdag den 9. marts afholder vi et førstehjælpskursus (af 8 timers varighed) i KVIK. Som en del af kurset vil der også være tips til, hvordan du kan give førstehjælp om bord på en båd. Kurset henvender sig både til roere og kajakroere.

Kurset vil fortrinsvis foregå i kursuslokalet, men også ‘ombord’ på en robåd el. ved en kajak. Begge dele vil blive brugt på kurset.

På roning.dk kan du læse om andre roeres erfaringer med kurset (link til roning.dk).

Du kan også læse om førstehjælp her i folderen ‘Gode råd om førstehjælp’ (pdf-fil)

Kurset er gratis, og du skal tilmelde dig kurset senest den 4. feb. af hensyn til booking af instruktør hos DFfR. DFfR har desuden bedt om følgende oplysninger fra jer:

• Navn
  • Mail (kursusbeviset udstedes elektronisk)
  • Mobilnummer
  • Ro-præference (robåd el. kajak)

Lukket for tilmelding – der var egentlig kun plads til 16 personer. Der er 18 tilmeldte i dag d. 15.jan.