Entringsøvelse lørdag den 30/6 kl 14. - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Entringsøvelse lørdag den 30/6 kl 14.

Start tidspunkt: 30-06-2018 kl. 14:00

Er uheldet ude og båden kæntrer, så er det godt at vide, hvordan du kommer op i, entrer, den igen.
KVIK holder derfor entringsøvelse for alle inriggerroere, hvor jeg vil fortælle, hvordan du skal forholde dig, når risikoen for kæntring er tilstede samt hvad du skal gøre, hvis båden bliver fyldt med vand eller kæntrer.
Derefter går vi ud og øver brug af redningsveste, kæntring og entring i havnebassinet, så husk badetøj.
Saunaen bliver tændt, så vi kan nå at få varmen inden KVIK-Festivalen begynder kl 17.

Jacob