Langtur: den sydlige Isefjord (7./8. april) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Langtur: den sydlige Isefjord (7./8. april)

Start tidspunkt: 07-04-2018 kl. 9:30

Langtur: den sydlige Isefjord (7./8. april)

Lørdag, 7. april ror vi fra Holbæk forbi Munkholmsbroen til Hammer Bakke. Det er ca. 25 km. Søndag ror vi rundt om Orø tilbage til Holbæk. Der er også ca. 25 km. Turen tilpasses efter vind og vejr

Vi låner både fra Holbæk Roklub. Vi overnatter i København Roklubs sommerhus Hammer Ro.

Lørdag tager vi toget 9:34 fra Østerport til Holbæk. Søndag er vi tilbage senest kl. 19.

Vi tager madpakke med til frokost den første dag. Aftensmad laver vi sammen i sommerhuset. Jeg køber ind til den og også til morgenmad søndag.

Der er 6 sove- og spisepladser i huset. Derfor er antal deltagere begrænset til 6. Husk at det er tildeligt på året og det er stadig frisk. Tag en varm sovepose e.l. med. Der er en enkelt elektrisk varmepanel i huset, men ikke nogen tæpper, dyner e.l. til køjesengene i fællesrum.

Overnatning koster 100 kr, bådlån 100 kr. Køb togbillet til dig selv (116 kr.). Med maden koster turen så i alt omkring 500 kr.