Deltagelse i Svanemøllematchen 2015 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Deltagelse i Svanemøllematchen 2015

Start tidspunkt: 07-09-2015 kl. 17:00

Deltagelse i Svanemøllematchen 2015

IN ENGLISH BELOW

Der er ganske vist lang tid til Svanemøllematchen, som finder sted den første mandag i september (7. september 2015). Men derfor er det ikke for tidligt at forhøre sig, om hvem der kunne være interesseret i at deltage? Så vi kan få opstartet træningen.

Hvad kan du lave/deltage i op til og ved selve Svanemøllematchen:
1. Ro 4-åres inriggere for kaniner (damer og herrer)
2. Kajakløb for kaniner (damer og herrer)
3. Ro 2-åres eller 4 åres inrigger (damer og herrer – alle kan deltage)
4. Kajakløb (damer og herrer – alle kan deltage)
5. Ro bestyrelsesløb (kun for bestyrelsen)
6. Ro 8-gig (4 damer og 4 herrer – alle kan deltage)
7. Fungere som dommer i motorbåden ved starten og ved mål ved Svanemølleværket
8. Hjælpe med at indstille bådene, som skal bruges på dagen
9. Fungere som træner i motorbåd (et par gange i løbet august)
10. Fungere som koordinator (fra start juni til matchen i start september)
11. Fungere som instruktør/styrmand i kaninbådene
12. Føre motorbåd, når der skal en træner med ud i båden
14. Venneløb
15. Mix Coastal 2x

Skriv dig på her neden for (med et tal for den pågældende aktivitet), hvis du er interesseret i at lave/deltage i noget af ovenstående. Tilmeldingen er ikke bindende, men er bare et udtryk for interesse.

Du kan læse mere om Svanemøllematchen  via dette link: http://www.roforeningen.dk/ro-arrangementer/

***********************************

Every year the first Monday in September the rowing clubs in Svanemøllehavnen arrange a friendship regatta called Svanemøllematchen. The most prestigious races are the ones for new rowers. Among the trophies that you can help KVIK win is “Bolcheglasset”, which is one of Denmarks oldest trophies more than 100 years old.

In preparation you will receive all the necessary coaching from our instruktors and eliterowers, such it will be an enjoyable experience.

You can indicate that you would like to participate by signing up here and write 1 for inrigger and 2 for kayak.