Balancetræning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 11-02-2016 kl. 18:45

BELOW IN ENGLISH

Balancetræning!

Vil du undgår at falde i vandet i den nye sæson?

Så kom med til en motiverende trænings-seance hvor fokus netop vil være på at styrke balancen.

Balancetræning er en medvirkende faktor for at blive en endnu bedre kajakroer, og det er derfor helt essentielt, ikke kun at træne den når man er på vandet men hele året rundt.

Træningen foreståes af personlig træner Anja Pihl.

Dato: D.11. februar 2016 kl 18:45-19:30 i den store sal på 1. sal.

Kajakudvalget

****************************************************************

Would you like to avoid falling into the water in the new season?

So join us for a motivating training session where the focus will be entirely on improving balance.

Balance training is a contributary factor to becoming an even better kayaker, and therefore it is absolutely essential, not only to practice while on the water, but all year round.

The training is by personal trainer Anja Pihl.

Date: 11th of February 2016 at 18:45 – 19:30 in the main hall on the first floor.

Sincerely,

Kayaking Committee