B &W-juleroning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

B &W-juleroning

Lørdag den 9. december
kl. 13.00 i Roklubben B&W

Traditionen tro inviterer Københavnskredsen igen i år alle medlemmerne af de københavnske roklubber på gløgg og æbleskiver i Roklubben B & W, så vi kan ønske hinanden en glædelig jul og alt vel i det nye år – og måske også få en snak om ro-sæsonen, der lige er slut, og den, der venter i 2018.
Alle er velkomne, hvad enten I kommer roende, cyklende eller gående.
Tilmelding: Klubvis til Eva Guld på mail e.guld@youmail.dk senest den 6. december. De tilmeldte sender mail til Eva senest den 6. dec.

NB: Du kan kun deltage i selve roningen, hvis du har fået vinterroret. Men du er også velkommen, selvom du ikke ror. Og det kræver naturligvis ikke vinterroret.

På Københavnskredsens vegne
Lotte Smedegaard, Gefion og Eva Guld, Hellerup Dameroklub