Årets absolut bedste fredagsbar!!!/The best Friday Bar of the Year - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Årets absolut bedste fredagsbar!!!/The best Friday Bar of the Year

Start tidspunkt: 11-11-2016 kl. 18:00

Årets absolut bedste fredagsbar!!!/The best Friday Bar of the Year

BELOW IN ENGLISH

Kom til KVIKS HAUNTED HOUSE fredag d. 11. november kl 18. Vi bestiller mad sammen, og for de modige er der rundvisning i KVIKs Haunted House.
Kom, hvis du tør!!!

Er der nogen, der er interesserede i at være med bag kulisserne, så send en mail til betina.svendsen@gmail.com

Tilmeld dig gerne (er dog ikke bindende), så vi har en idé om, hvor mange der kommer.

MVH. Kajakudvalget

****************************

Come to Kvik’s Haunted House, Friday Nov 11th, 6 pm!. We’ll order food together and a tour of the Haunted House for the brave.

Come if you dare!!!

If there is anyone who is interesed in helping behind the scences send a email to betina.svendsen@gmail.com.

Please sign up! (It’s not binding) so we have an idea of how many will be attending.

Kind Regards,

The Kayak Committee.