Kom til åbent hus i KVIK søndag d. 29. marts kl. 13-16:00 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kom til åbent hus i KVIK søndag d. 29. marts kl. 13-16:00

Kom til åbent hus i KVIK søndag d. 29. marts kl. 13-16:00

Har du længe gået og tænkt på, om roning måske er noget for dig? Så kom ned forbi os og prøv det af. Sidste søndag i marts holder vi åbent hus. Her kan du komme en tur på vandet, snakke med en masse engagerede roere, se vores klubhus og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Alle er velkomne!

Et lille indblik i, hvad roning kan være:

Ta’ ud en tidlig morgen, inden du møder på jobbet, hvor vandet er helt stille og nyd solopgangen – der findes ikke noget smukkere. Eller vælg en sen eftermiddag efter arbejde, og ta’ en træningstur for fuld gas til Taarbæk og retur. Det bliver man helt høj af! Eller mød op i weekenden, pak båden med mad og drikke, soveposer mm. og ta’ på langtur – det er fedt!

Alle er velkomne!

Adressen er:
Roforeningen KVIK
Strandvænget 53
2100 København Ø

Har du spørgsmål, så skriv til info@roforeningen.dk.