Kom med feedback til reglement senest 1. juli - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kom med feedback til reglement senest 1. juli

Bestyrelsen har, med indspark fra flere medlemmer, udarbejdet et forslag til en revideret udgave af vores ro-reglement.

Baggrunden for ændringerne er, at det nuværende roreglement ikke er tidssvarende og afspejler, hvordan klubben fungerer i dag.

Ændringer
De største ændringer er, at det nu er, at der er 3 slag styrmand (kort, langdistancekaproning, og lang), og at det er blevet lettere at blive langtursstyrmand. Derudover er kajakroning skilt ud for sig, da rigtig mange af kravene til robåd ikke gav mening for kajak.

Giv feedback inden 1. juli
Hvis du har forslag til ændringer, så send dem til nestformand@roforeningen.dk senest den 1. juli. Så kan bestyrelsen vedtage ændringerne ved det første møde efter sommerferien.

Her er bestyrelsens udkast til nyt reglement:
NYT Forslag til KVIKs ro-reglement (pdf)