Kom-igang-igen-tilbud! / Come-back-training! - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kom-igang-igen-tilbud! / Come-back-training!

Kom-igang-igen-tilbud! / Come-back-training!

Hvordan er det lige med din ro-form? Eller kommandoerne? Eller ro-kammeraterne? Vil du gerne igang igen, har KVIK et særligt tilbud:
Instruktionsture beregnet til dig, der lige trænger til en genopfriskning. En instruktør i båden, som repeterer noget af det, som du måske har glemt. Er det selve teknikken? Eller kommandoer? Styrbord/bagbord? Lægge til ved KVIK? Skifte plads i båden?

Sådan gør du: Gå på hjemmesiden og kig efter “kom-igang-igen”, hvor du bare skriver dig på turen, så sørger vi for kompetente, venlige og tålmodige instruktører.

*****************************

Come-back-training!
Dear rower, how is your (rowing-) shape currently? Or the Danish commands? Or your rowing-comrades? Would you like a soft start on 2018? KVIK has a special offer for you:
Tours with instruction designed for you who need some refreshment. An instructor in the boat wil repeat some of what you might have forgotten. Is it the tecnique? Or the commands? Styrbord/bagbord? Lay by the quaside? Change seats in the boat?

Feel free to join: Look for “kom-igang-igen” on our homepage – just sign up for the tour at we will arrange for competent, kind and patient instructors. Look forward to seeing you on the water.