Kanininstruktion - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kanininstruktion

Her planlægger vi instruktion af nye roere. Der er plads til 4 kaniner pr. tilmeldt instruktør. Du kan godt tilmelde dig, selvom der ikke umiddelbart ser ud til at være flere pladser. Måske er der en kanin, der senere melder fra eller en ekstra instruktør, som tilmelder sig.

Husk, at hvis du er nødt til at melde fra, så meld fra i god tid, så andre kan få din plads. Send en sms til den person, der står som den næste på listen om, at pladsen er fri.

“Rabbit training”
As a new rower “rabbit” you sign your self up for all training sessions. Each instructor can train four rabbits. Do sign up, even if all looks booked. Maybe another rabbit declines or we will add another instructor if at all possible.

Please remember to cancel in due time, så another rabbit can row instead. Send a text / SMS to the person next on the list, that the seat is now vacant.

Denne side er kun for medlemmer af roklubben, du skal derfor være logget ind for at kunne se indholdet.