Kajak nyheder - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Kajak nyheder

Kære alle kajakfolk

Vi har et par arrangmenter de næste par måneder.
Kajaktur i kanalerne, søndag d. 19. juli
Vi tager en tur i københavns kanaler, turen er omkring 25km, og alle der har roet over 50km er velkommen, husk madparkken. Tilmelding på hjemmesiden under kajakplanligning.
Kajak kanalerne

EPP2 prøve d. 8. august:
European Paddle Pass er en europæisk standart som er lavet for at få et kajakbevis der gælder i alle de europæiske lande. Der findes EPP1-4, og KVIK tilbyder EPP2 beviser, hvis man består EPP2 prøven.
Vi holder prøve lørdag d. 8 august i havnen fra kl. 11.00 – Jeg er sikker på alle kan bestå, da det ikke er de store ting man skal igennem i forhold til de bølger vi har på Øresund.
Ud over prøven vil vi snakke lidt mere teknik, og lave øvelser i havnen. Så alle er velkomne!
Hvis man vil havde EPP2 beviset når man har bestået prøven, koster det 50,- i administrations gebyr til Dansk Kano og Kajak forbund.

Kanintur på Mølleåen søndag d. 9. august:
Søndag d. 9 august kører vi kajakkerne i bil op til Mølleåen, for at ro i noget andet fravand end vi er vand til. Vi håber på godt vejr og tager madpakke og kage med. – Det bliver en let tur alle kan være med på, så tilmeld jer på hjemmesiden.

Kajak åen