HIIT - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

HIIT

HIIT står for Hurtig Instruktion og Intensiv Træning. Det er et instruktions- og træningstilbud for nye roere, der gerne vil lære at ro sammen med mænd og kvinder på deres egen alder.  Fokus vil ligge på hård træning, fart og klubfølelse.

Vores dedikerede instruktører sørger først og fremmest for, at du hurtigt får det basale rotag på plads. Derefter bliver fokus at ro længere ture i højt tempo med garanti for sved på panden hver træningsgang. Målet er, at du, og de andre nye roere, hurtigt får styr på teknikken. Det gør, at du får mest ud af rotaget og kan give den ordentlig gas på Øresund. I løbet af sommeren får du naturligvis også mulighed for at prøve kræfter med kaproning, hvis du har lyst.

I KVIK tror vi på, at roning skal være sjovt og forpligtende, da roning først og fremmest er en holdsport. Du skal derfor sætte tid af til træning mandage og onsdage fra 17.15 til 19.00 for at få mest muligt ud af forløbet.

Derudover glæder vi os til at introducere dig til foreningslivet og alle vores andre spændende tilbud og fester.