FAQ - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Q: Hvordan bliver du medlem af KVIK?
A: Hvis du ikke tidligere har roet, melder du dig ind ved at tilmelde dig et instruktionskursus (http://www.roforeningen.dk/online-indmeldelse/). Hvis du derimod har roet i en anden klub tidligere, skal du udfylde en indmeldelelsesblanket og sende den til sek@roforeningen.dk.

Q: Hvordan får du en nøglebrik til KVIK?
A: Du kan få en nøglebrik til KVIK ved at skrive til noegle@roforeningen.dk. Husk at skrive navn og ronummer i mailen. Det koster 50,-kr i administrationsgebyr at få en nøglebrik, som kan betales enten via bankoverførsel til reg 1551 konto 2059959 eller mobilpay 5057 4590.

Q: Hvordan får du et skab i KVIK?
A: Du reserverer et skab ved at sætte en hængelås på og sende sit navn, ronummer og skabsnummer til sekretæren sek@roforeningen.dk. Det koster 175,-kr. pr. år at have et skab, og lejen opkræves via dit kontingent.

Q: Hvordan foretager du ændringer til dit medlemskab?
A: Hvis du gerne vil ændre sit medlemsskab fra aktivt til passivt, eller meldes helt ud, skal du sende en mail til sek@roforeningen.dk. Husk, at du skal give besked om udmeldelse seneste en måned før kvartalet slutter.

Q: Jeg har et spørgsmål, som ikke er besvaret her – hvem skal jeg skrive til?
A: Spørgsmål som ikke er besvaret på denne side, kan sendes til info@roforeningen.dk.