Fællesspisning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Fællesspisning

Hver mandag og onsdag er der fællesspisning i KVIK.

Hvis du vil være med i KVIKs fællesspisning, skal du tilmelde dig KVIKs madordning. Det går ud på, at man både skal lave mad og kan spise med. Det er ikke muligt kun at spise med.

Her på siden tilmelder du dig selve spisningen. Du skal senest tilmelde dig spisning dagen før. Af hensyn til planlægning, er det ikke muligt at til- eller afmelde sig spisning på dagen.

Et måltid koster 50 kr, som skal betales via Mobile Pay (50 57 45 90) senest dagen før. Hvis ikke du har Mobile pay, vil der være mulighed for at købe et 10-tursspisekort til 500 kr. via kassereren.

Denne side er kun for medlemmer af roklubben, du skal derfor være logget ind for at kunne se indholdet.