Fælles aktiviteter - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Fælles aktiviteter

Vil du være med til at drive Roforeningen KVIK? Det er vi en masse, som allerede gør i dag. Roklubben er nemlig drevet af frivillige kræfter.DSC_2457_web

Vi vil gerne tilbyde mange aktiviteter – både på vandet og på land. For at vi kan lykkes med det hele, forventer vi også, at du som medlem deltager. Der er både små og store opgaver – alt efter, hvad du har tid og lyst til.

Nogle af de ting, som vi er fælles om, er:

• At finde på aktiviteter og gøre dem til virkelighed
  • At sørge for at vores klublokaler er i almindelig pæn stand – vi rydder op efter os
  • At slå græsset og holde de udendørs arealer
  • At vedligeholde vores bådpark (det foregår fortrinsvis om vinteren)
  • At gøre hele huset klar til sommersæsonen (forårsrengøring)
  • At pynte op til festerne og rydde op

Bådklargøring

Alle vores både bliver brugt og slidt i løbet af sommersæsonen. Nogle får også mindre skader. Det betyder, at vores både skal vedligeholdes, og det bliver de om vinteren. I hovedtræk består arbejdet i rengøring, tjek af båden, evt. mindre reparationer, slibning og lakering.

Tidspunkt for klargøringBådklargøring

Klargøringen af vores inriggere finder sted på hverdagsaftner i løbet af vinteren. Et eller flere medlemmer af materieludvalget vil være til stede, så man her kan hente kyndig vejledning.

Opgaverne

Ved klargøring af vores både skal følgende ordnes:

1. Vask grundigt både ud- og indvendigt.
  2. Undersøg for eventuelle skader.
  3. Behandling af skader i samarbejde med materieludvalget.
  4. Slib og lakér (tal med materieludvalget).
  5. Der ligger en ’logbog’ over de enkelte både i bådhallen. Skriv i denne, hvis du/I finder større fejl, og når båden er færdig.

Udførlig beskrivelse af opgaverne

Hvis du har brug for en mere udførlig beskrivelse af, hvordan de enkelte opgaver udføres, kan du læse flere tips nedenfor.
Hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver der skal laves, hvordan de skal laves eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte materieludvalget.