ErgometerTEKNIK og træning den 9. april - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

ErgometerTEKNIK og træning den 9. april

ErgometerTEKNIK og træning den 9. april

Udendørssæsonen nærmer sig, og det betyder også at ergometertræning for motionister snart slutter. Sidste træning for motionister er den 26/3 men…

Vi ved alle at der kan være dage, hvor vi ikke kan komme på vandet. De dage kan det være fedt at hoppe i ergometeret – men hvad var det nu med teknikken?

Nogle er blevet rettet gennem vinteren på mandags- eller onsdagsholdene, andre har måske bare lyst til at friske ergometerteknikken op. Alle er velkomne til at deltage på den ergometertur jeg har slået op mandag den 9/4 klokken 18:15, hvor der primært er fokus på DIN teknik og rettelser, men også mulighed for træning (på skift).

Hvis du er interesseret i at få filmet din roning, kan du medbringe din mobiltelefon. Så kan vi filme hvordan det ser ud, så det er lettere at huske gennem sæsonen.

Husk tilmelding på hjemmesiden under ergometertræning.

Anne Dsane Andersen, A021