Er universitetsroning noget for mig? - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Er universitetsroning noget for mig?

Er universitetsroning noget for mig?

Kære roere

Vi er ved at starte et nyt tiltag i KVIK, for alle som er studerende på en videregående uddannelse. Tanken bag er at skabe et fælleskab for studerende og på sigt at kunne stille op i konkurrencer mod fx Aalborg og Odense i universitetsroning. At man stiller op i konkurrencer er dog ikke et krav for at man kommer og træner og hygger sig.

Til at starte med vil der være ergometer-træning kl. 18.00-19.00 om torsdagen. Den første træning vil finde sted d. 11/10-18.

Vi starter med de studerende der er i KVIK i forvejen, men man er meget velkommen til at invitere sine medstuderende til et par prøvetimer, så de kan se om det er noget for dem. Derefter vil det blive gennem et medlemskab i KVIK.

Vi håber at i vil have lyst til at deltage!

Mvh. Magdalena, Elise, Matthieu og Mark