Er universitetsroning noget for mig? - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Er universitetsroning noget for mig?

Er universitetsroning noget for mig?

Vil du være med til at starte et nyt fællesskab?
Så er vi i Roforeningen KVIK ved at starte Universitetsroning for studerende i Københavnsområdet.
Målet er, at vi vil have et fællesskab der først og fremmest handler om at have det godt med hinanden, men også om at træne hårdt. Måske endda vise, at vi kan konkurrere med Aalborg og Odense.

Roning er en sport hvor du aktiverer hele kroppen uden at belaste led, og kan dyrkes af alle uanset højde, drøjde og erfaringsniveau.

Til at starte med vil der være ergometer-træning kl. 18.00-19.00 om torsdagen. Så kom forbi 🚣‍♀️🚣

Roforeningen KVIK
Strandvænget 53
2100 København Ø
———————————
Would you like to start a new community?
In Roforeningen KVIK we are about to start University Rowing for students in the Copenhagen area.
The goal is that we want a community, that is primarily about having fun with each other, but also about training hard. Even perhaps showing that we can compete with Aalborg and Odense.

Rowing is a sport where you activate the entire body, without over-straining joints and can be done by anyone regardless of height, weight and level of experience.

To start with, there will be ergometer training from 18:00 to 19:00 on Thursday’s 🚣🚣‍♀️

Roforeningen KVIK
Strandvaenget 53