Er HIT med Teknik noget for mig? - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Er HIT med Teknik noget for mig?

Er HIT med Teknik noget for mig?

BELOW IN ENGLISH

Er du forholdsvis ny roer i KVIK og har du lyst til at være med til at konkurrere? Så tilmeld dig HIT med Teknik.

HIT med Teknik er et nyt initiativ i KVIK, hvor formålet er at skabe et forløb for kommende racerroere.

HIT med Teknik er for alle frigivne roere med interesse for deltagelse i konkurrencer som Sved På Panden (SPP) og/eller Langdistancekaproning (LDK).

Det kommer til at fungere på den måde, at HIT-instruktører slår ture op under træningsture på www.roforeningen.dk benævnt HIT med Teknik.

Instruktører tilstræber, at der er mindst ét HIT med Teknik-tilbud om ugen.

Der vil blive lagt vægt på, at hver enkelt roer lærer bedst mulig teknik med fokus på fart i båden.

Alle ture starter med den samme opvarmning.

Du vil som roer opleve, at de enkelte instruktører har forskellige fokusområder og måder at instruerer på. Det er med til at skabe større bredde i den måde, teknikken indlæres på. Det er et krav, at du deltager i mindst én og gerne flere SPP eller LDK.

Kalenderen nedenfor viser, hvornår der er SPP og LDK, så sæt allerede nu tid af til at deltage i konkurrencerne. Vi glæder os til at se dig.

Kalender:
7. maj, SPP i Sydhavnen
16. maj, SPP i Hellerup
19. maj, LDK i Randers
28. maj, SPP i Sydhavnen
2. juni, LDK i Vejle
7. juni, SPP i Hellerup
9. juni, Boot-camp i KVIK
16. juni, LDK i Egå
11. august, LDK i Humlebæk
13. august, SPP i Sydhavnen
25. august, LDK i Svanemøllen/DSR + fest
27. august, SPP i Hellerup
6. september, SPP i Hellerup
14. september, SPP i Sydhavnen + fest i Københavns Roklub

****************************************************************

Are you a fairly new rower and are you interested in competing? Then HIT med Teknik may be something for you.

HIT med Teknik is a new initiative in KVIK, where the purpose is to support new rowers become racing rowers.

HIT med Teknik is for all released rowers with interest in participating in competitions like Sved på Panden (SPP) and/or Long Distance Competition (LDK).

HIT instructors will post trips named HIT med Teknik under Træningsture on the website. The instructors will try to ensure at least one HIT med Teknik each week.

The focus will be to teach each rower the best technique possible to ensure balance and speed.

All trips will start with warm up.

You will as rower experience that the different instructors will have different areas of expertise and ways of instructing. It may create a little confusement, but it will also ensure a broader perspective on the way, the technique is learned.

It is a requirement that you participate in at least one SPP or LDK. It will be great if you participate in more.

The calendar below includes the dates for SPP and LDK, so reserve the dates now.

Information on SPP: http://sppkbh.dk
Information on LDK: https://roning.dk/om-dffr/politisk-ledelse/langdistancekaproning/

Calendar:
7 May, SPP in Sydhavnen