Du kan snart bestille ro-tøj igen, men inden da har vi brug for at vide, hvad, og hvor meget - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Hvis I ikke allerede har brugt Jeres surt opsparede penge her i sommerferien er der nu mulighed for at bruge dem til at anskaffe Jer noget KVIK rotøj.
Da priserne på tøjet bliver fastsat ud fra hvor meget der bliver bestilt, er det nødvendigt at jeg bare har en lille anelse om hvad I har af ønsker. Husk det er kun ønsker – I er ikke tvunget til at købe noget.
I shoppen kan du købe rodragt, vest, tights korte/lange, T-shirt, toppe og som noget nyt også jakker.
I må meget gerne skrive til mig på uhj@heart.dk hvilke ønsker I måtte have senest den 25. august

Hilsen Ulla Jakobsen.

Pdf-fil med kollektionen, man sidst kunne bestille. Det er altså uden foto af fx jakken.