Coastal sommerferieskole - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Coastal sommerferieskole

Coastal sommerferieskole

BELOW IN ENGLISH

Er du frigivet roer? Og har du lyst til at stifte bekendtskab med de sjove coastalbåde? Så er det nu, du skal tilmelde dig coastal sommerferieskole på hjemmesiden under roplanlægning. Nye tider vil blive slået op løbende frem til og med den 13. august.

KVIK har i skrivende stund 3 coastalbåde; en single (C1x), en dobbelt (C2x) og en firer med styrmand (C4x+). I første omgang vil du stifte bekendtskab med C2x’eren.

Der er absolut ingen forventninger fra min side, og der er heller ingen begrænsninger for, hvor mange gange du må deltage. Jeg slår løbende ture op under Roplanlægning, og der kan deltage én person pr. gang, da der kun er plads til 2 (mig og dig). De største forskelle du vil støde på, i forhold til at ro i inriggere, er at der er to årer, og at båden er skabt til bølger, men bare rolig, vi tager det stille og roligt… i begyndelsen . Vi er først i havneløbet, indtil du er sikker, og så tager vi den derfra. Glæder mig til at ro med dig!

Har du nogle spørgsmål så ring gerne på 29704386.

Hilsen Ulla

Coastal summer school

Are you a released rower? And do you want to learn how to row the fun coastal boats? Then sign up to coastal summer school on Kviks homepage under “roplanlægning”. New training times will be posted as we go until the 13th. of August.

Kvik has 3 coastal boasts, one solo scull (C1x), one double scull (C2x) and a coxed quadruple scull (C4x+). We will start out with the C2x.

There are absolutely no expectations from my side as well as there are no limitation on how many times you can join in. I’ll put up the training sessions onRoplanlægning  – just keep in mind that only one person can join per trip. The biggest difference compared to the inrigger you already know are the fact that there are two oars and it’s born to row in waves but don’t worry we’ll take it nice and easy….in the beginning . We’ll practice in the harbour until you are ready and then we’ll take from there. I’m looking forward to row with you!

Any questions please call me: 29704386.

Best regards Ulla