ADVARSEL: Gå ikke igennem ved bananen ved Skovshoved Havn - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

ADVARSEL: Gå ikke igennem ved bananen ved Skovshoved Havn

Området lige nord for Skovshoved Havn er lukket. Det er ikke tilladt at ro igennem bananen ved Skovshoved Havn, hvis du skal op nordpå. Gå uden om bananen og hold jer ude, indtil den lille nye træ-ø nord for havnen. Så burde det være sikkert at gå ind mod kysten igen.

Skovshoved Roklub har lagt en besked ud på deres hjemmeside (24/6) om, at der lige nu er arbejdsområde lige nord for deres havn, og at man derfor ikke må ro igennem bananen, men skal ro uden om. Det er derfor, der lige nu ligger bøjer i vandet mellem bananen og havn. Der ligger desuden et skib langs havnen med en meget lang metalvirer ud i vandet. Den var vi ved at blive fanget af i dag, men heldigvis gik det godt.

SkovshovedHavnLukketModNord (pdf)