234 roere på vandet i 2018 – nu skal bådene klargøres til 2019 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

234 roere på vandet i 2018 – nu skal bådene klargøres til 2019

Først: Godt nytår og tak til alle, der hjalp med bådklargøring i december.
Nu skal vi videre med klargøringen, så Jørgen Lannov har slået ture op tirsdage fra kl. 18 til kl. 20 i januar og februar. Om du tager alle turene eller kun nogle stykker, er helt frivilligt, men det er sjovest, når vi er mange. I 2018 har 234 roere slidt på materiellet, men så mange kan vi ikke være på værkstedet, så vi har plads til max. 20 pr. gang.

Du kan tilmelde dig på http://www.roforeningen.dk/baadklargoering-2/

Kom i arbejdstøjet, så har Jørgen Lannov en plan, hvor du fx skal skrabe gammel lak, slibe åreblade, skrue skinner ud, give remmene læderfedt, polere plastbåde osv. osv. KVIK sørger for handsker, støvmasker og materialer, så du skal bare komme med dit gode humør og energi til et par timers hygge-arbejde. Velkommen!